Ultimele pregătiri pentru a şaptea ediţie a festivalului de muzică UNTOLD

Pregătirile pentru festivalul Untold au intrat în linie dreaptă. Începând de mâine și până duminică, în Cluj-Napoca, va răsuna muzica electronică, la cea de-a șaptea ediție a festivalului, care a devenit unul dintre cele mai importante de acest gen din lume.

La ediția UNTOLD din acest an vor participa artiștii J Balvin, David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE, Tujamo, Hardwell, Steve Aoki, Alok, Lost Frequencies, Vini Vici. Lor li se alătură Major Lazer, Above & Beyond și artista britanică Anne-Marie, o premieră pentru țara noastră.

Potrivit știrilor TVR, un număr de 15.000 de oameni din 20 de țări au venit la Cluj și lucrează la decoruri și scene. Sunt așteptați 98.000 de participanți pe zi, mai mulți decât anul trecut când au fost prezenți 75.000 de persoane zilnic.

Citeste și:  Conferința gratuită antidrog - P.A.S. Protejează, anticipează, salvează. Mâine, 18 mai, la Centrul Cultural Reduta din Brașov

La festival sunt interzise: drogurile, alcoolul, sticlele (inclusiv sticlele de parfum sau deodorant), biberoanele, umbrelele, produsele cosmetice inflamabile, rucsacurile sau borsete mai mari de 29 cm X 21 cm X 12 cm, conservele, artificiile, laserele, spray-urile, cuţitele, armele, obiectele contondente, bannerele susţinute de beţe, scaunele, lanţurile, articolele pirotehnice, mâncare sau băuturi, animale, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective detaşabile, orice tip de obiecte care pot răni. Este permis accesul cu medicamente însoţite de prescripţie medicală, insulină, picături pentru uz medical, spray inhalator pentru astm, doar dacă posesorii prezintă o scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi în cantitatea maximă recomandată zilnic.

Citeste și:  Se deschide sezonul de tenis de câmp 2024, la Baza Sportivă Olimpia Brașov

Accesul în perimetrul festivalului se face zilnic între orele 14.00 şi 05.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.