Un bărbat a ajuns în arest după ce a furat un laptop dintr-un magazin din Făgăraș

Polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Făgăraș au reușit prinderea unei persoane bănuită că ar fi autoarea unui furt din magazin.

Astfel, în cursul lunii martie 2023, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras un laptop dintr-un magazin, prin scoaterea din funcțiune a sistemului de alarmă, cauzând un prejudiciu în valoare de 6.000 de lei.

Cercetările efectuate în cauză de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului, respectiv un bărbat, în vârstă de 37 ani, din municipiul Sibiu, cunoscut pentru comiterea unor alte fapte de natură penală.

Polițiștii au demarat activități ample pentru prinderea bărbatului, acesta fiind depistat cu spijinul colegilor din cadrul Poliției Municipiului Mediaș-I.P.J. Sibiu.

Citeste și:  Rezultatele Loto 6/49, Joker, Noroc Plus şi Loto 5/40 din 28 aprilie 2024. Loteria Română a anunțat că s-a CÂȘTIGAT marele premiu la 6/49. Unde a fost jucat biletul norocos

Persoana cercetată a fost condusă la sediul Politiei Municipiului Făgăraș în baza mandatului de aducere emis, iar față de aceasta s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.