Bărbat reținut de polițiști, pentru încălcarea măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”. 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 ani, din municipiul Codlea, județul Brașov, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de către Judecătoria Brașov, prin care i se impunea păstrarea unei distanțe minime față de soția sa și de locuința acesteia.

Cu toate acestea, în timp ce se afla pe raza municipiului Codlea, bărbatul ar fi abordat-o pe soția sa și i-ar fi adresat acesteia amenințări cu acte de violență, aspecte care i-au creat femeii o stare de temere.

Citeste și:  Drumul din Grid intră în lucru! Contract semnat pentru modernizarea DJ 130B Părău - Grid - Perșani

„În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”, a precizat Comisarul de poliție, Alina-Maria Ivan.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.