Un bărbat a fost sfâșiat de urs în Stupinii Prejmerului: Victima a fost trimisă cu elicopterul la Târgu Mureș FOTO

Un urs a făcut o victimă în Stupinii Prejmerului. Animalul care s-a apropiat foarte mult de zona locuită a atacat un bătbat. Victima este în stare foarte gravă, fiind intubată și transportată cu elicopterul la Târgu Mureș.

„Ajunși la fața locului, echipajul de jandarmi și cel al SMURD, au constatat că este vorba despre un bărbat care era întins pe iarbă, putea comunica, dar era grav rănit. La fața locului erau prezenți și colegii de la Poliție.

In timp ce echipajul SMURD  îi acorda bărbatului primul ajutor, jandarmii au luat masura delimitării zonei unde urma să aterizeze un elicopter pentru a-l transporta pe acesta la spital. Totodata, s-a transmis un mesaj de  informare a populatiei din zona respectivă prin sistemul RO-ALERT. Ulterior, victima a fost transportata cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență Tg Mureș”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Bașov.

Citeste și:  Mobilitate verde - Pista de biciclete care va lega cartierul Astra de gară, centrul civic și centrul istoric intră în etapa de lucrări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.