Un bărbat de 36 de ani care a încercat să obțină 200.000 de lei prin șantaj a fost arestat la Brașov

Un bărbat, de 36 de ani, care a încercat să obţină de la un cunoscut suma de 200.000 de lei, ameninţându-l pe el şi familia acestuia cu acte de violenţă, inclusiv că va incendia barul soţiei, a fost arestat marţi, în baza deciziei Judecătoriei Braşov, notează agenția de presă Agerpres.

Conform Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, cei doi bărbaţi se cunoşteau de la o sală de jocuri pe care o frecventau amândoi.

„În perioada 5-6 martie, o persoană de sex masculin, în vârstă de 36 de ani, cunoscând de la sala de jocuri frecventată că persoana vătămată a câştigat o sumă însemnată de bani de pe urma unei tombole organizate de un cazino din municipiul Braşov, i-a trimis acesteia două mesaje tip SMS prin care a încercat să o constrângă să îi remită suma de 200.000 lei, sub ameninţarea comiterii de acte de violenţă asupra sa şi a familiei, precum şi a incendierii barului soţiei victimei”, a precizat sursa citată.

Citeste și:  Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului (WAAD) va fi celebrată și la Brașov, pe tot parcursul lunii aprilie 2023

Potrivit acesteia, cei 200.000 de lei reprezentau jumătate din suma câştigată de victimă la tombolă.

Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut şi, ulterior, arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru şantaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.