Un bărbat din Codlea și-a trimis iubita „la produs”

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „proxenetism”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în perioada 21.02.2022 – 09.01.2023, o persoană de sex masculin, identificată de către polițiști ca fiind un bărbat, în vârstă de 40 ani, din municipiul Codlea, județul Brașov, profitând de faptul că se afla într-o relație cu o tânără, în vârstă de 24 ani, din municipiul Brașov, care practica prostituția pe raza județului Cluj, ar fi obținut foloase patrimoniale, în valoare de peste 128.000 lei.

Citeste și:  Primăria Brașov amenajează peste 80 de locuri de parcare pentru cei care accesează serviciile instituției

Astfel, la data de 19 ianuarie 2023, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare pe raza județelor Brașov și Cluj, în urma emiterii mandatelor de percheziție domiciliară de către Judecătoria Brașov, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani, în valoare de peste 6.000 de lei și sisteme informatice, în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile față de bărbat, instanța dispunând măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta. 

Citeste și:  Craft Show. Ateliere demonstrative de meșteșuguri casnice - țesut și cusut, la Brașov

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Activităților au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Brașov și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Foto. Arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.