Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost dat dispărut.L-aţi văzut?

La data de 16 mai 2021, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată cu privire la dispariția unui bărbat în vârstă de 47 ani, din județul Vaslui.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, se deplasa în calitate de pasager, cu un autovehicul ce efectuează curse Italia-România, cu intenția de a ajunge la domiciliul său din județul Vaslui. În momentul în care autovehiculul a efectuat o oprire pe D.J. 112A, între localitățile Codlea și Hălchiu, bărbatul ar fi fugit pe câmpul din proximitate și nu a mai revenit până în prezent.

               Semnalmente: înălțime aproximativ 1,77 m, fața ovală, ochi căprui, părul șaten, ten închis, constituție atletică, iar în zona feței și a ochiului drept prezintă vânătăi produse în urmă cu mai mult timp.

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă

               La momentul plecării, acesta purta pantaloni tip jeans de culoare albastru deschis, geacă de piele maro și tricou de culoare roșie. Bărbatul are asupra sa telefonul mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.