Un bărbat urmărit de poliţie, a abandonat scuterul şi a rupt-o la fugă

La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Victoria au efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat, care conducea un motociclu pe str. Piața Parcului din orașul Victoria. Conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor agenților de poliție, acesta continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea motociclului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune. La un moment dat, conducătorul auto a oprit, a abandonat vehiculul și a fugit într-o direcție necunoscută, reușind să se sustragă controlului.

  În urma verificărilor efectuate, cadrele de poliție au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat, în vârstă de 28 ani din orașul Victoria, constatând, totodată, că bărbatul nu deține permis de conducere.

Citeste și:  Adaptarea ofertei educaționale și de formare cu cererea de pe piața muncii, facilitată prin platforma ReCONECT

  În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finallizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.