Un brașovean a fost agresat și tâlhărit de proprii prieteni, în timp ce se aflau într-un autovehicul

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în data de 21.02.2023, în jurul orei 19.40, un tânăr, de 20 de ani, în timp ce se afla pe raza localității Sânpetru, a fost abordat de o cunoștință de-a sa, de 19 ani, care se afla într-un autovehicul împreună cu un alt bărbat, de 28 ani.

Cei doi i-au cerut să urce în autovehicul, după care, prin exercitarea de acte de violență, l-ar fi deposedat de mai multe bunuri, inclusiv de o suma considerabilă de bani.

Citeste și:  Marșul bicicliștilor revine pe străzile Brașovului!

În urma activităților investigative desșășurate de polițiști, s-a reușit prinderea celor două persoane bănuite de agresiune, ambele fiind din localitatea Zărnești. 

Mai mult, s-a dovedit faptul că, pe numele bărbatului de 28 ani, era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fapt pentru care polițiștii l-au depus la Penitenciarul Codlea, unde a fost încarcerat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.