Un brașovean a fost arestat după ce și-a bătut iubita

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Braşov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “loviri sau alte violențe”, unde o persoană a fost reținută.

În data de 20 februarie 2023, polițiștii au fost sesizați de o femeie, care semnala faptul că iubitul său ar fi lovit-o și i-ar fi provocat suferințe fizice.

Față de sesizarea primită, polițiștii au făcut verificări pentru a se stabi starea de fapt, context în care a fost întocmit și formularul de evaluare a riscului, iar concluziile au arătat că există un pericol iminent, astfel că polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. După emiterea ordinului bărbatul a fost evacuat din locuinţa comună.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

De asemenea, materialul probator existent în cauza cercetată a determinat polițiștii să emită o ordonanță, prin care persoana bănuită de săvârșirea actelor de agresiune să fie reținută, astfel că bărbatul, domiciliat în municipiul Brașov, a fost introdus pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov.

Cercetările sunt continuate la acest moment în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.