Un brașovean a fost reținut pentru încălcarea prevederilor unui ordin de protecție

Ieri, 27 februarie 2022, Secția de Poliție Rurală Hoghiz a fost sesizată de către un bărbat din localitatea Comăna, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost amenințat cu acte de violență de către fratele său.

În urma primelor cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, pe numele căruia polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu la data de 26 februarie 2022, având obligația de a respecta o serie de interdicții, s-ar fi deplasat la locuința fratelui său, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu. De asemenea, bărbatul l-ar fi amenințat pe fratele său cu acte de violență.

Citeste și:  Universitatea din București, rol strategic în definirea viitoarelor diplome universitare europene

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “amenințarea” și „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.