Un brașovean face zeci de mii de euro din vânzarea lădițelor de lemn

Mădălin Pop din Braşov a început să fabrice în urmă cu aproape doi ani, lădiţe din lemn în atelierul de tâmplărie al familiei sale. În 2018, businessul cu lădiţe a generat afaceri de 250.000 de lei (circa 54.000 de euro), însă cererile numeroase ar fi putut aduce şi mai multe vânzări, pro­ble­ma fiind că lipsa unui număr suficient de angajaţi a împiedicat onorarea tuturor comenzilor. În medie, în atelierul din Braşov, se produc 1.000 de lădiţe pe lună.

„Materia primă vine de la câţiva furnizori din judeţele Covasna şi Bacău. Tot lemnul folosit de noi vine din exploatări controlate”, transmite Ziarul Financiar.

ZF şi Banca Transilvania au lansat proiectul Afaceri de la zero, o platformă dedicată micilor antreprenori, firmelor care au creat peste 1,7 milioane de locuri de muncă. Poveştile micilor antreprenori sunt publicate în ZF şi pe platforma zf.ro/afaceri-de-la-zero. Brașoveanul Mădălin Pop se află printre primii aplicanți în proiectul Afaceri de la zero.

Citeste și:  Compania Fly Lili a anunţat primele destinaţii pe care le va opera pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.