Un brașovean s-a dus să-și amenințe partenera, după ce aceasta a primit ordin de protecție provizoriu

Polițiștii brașoveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “nerespectare a hotararii judecatoresti”.

Astfel, la data de 18 februarie 2023, în jurul orei 19.30, o femeie din localitatea Persani, com Șinca, a alertat polițiștii din cadrul Postului de Poliție Beclean cu privire la faptul că, la domiciliul acesteia, se afla concubinul ei, cu toate că împotriva lui era emis ordin de protectie.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, de 51 ani, pe numele căruia Judecătoria Făgăraș a emis ordin de protecție, având interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri de concubina sa, a venit la locuința acesteia si, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a devenit agresiv verbal, fapt ce i-a creat o stare de temere femeii, care a părăsit locuința pe unul din geamurile acesteia.

Citeste și:  Lidl organizează a zecea ediție a campaniei de colectare a alimentelor, un gest de solidaritate pentru comunitățile defavorizate

Polițiștii au procedat la identificarea si prinderea bărbatului, care se  ascundea într-o zonă dosită din curtea imobilului.

La acest moment sunt efectuate cercetări în cadrul dosarului penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, și se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.