Un concert al Orchestrei de Cameră Radio va inaugura seria de evenimente în aer liber organizate, în august, de Filarmonica Brașov

Un concert special, al Orchestrei de Cameră Radio, avându-l ca solist pe violonistul Valentin Şerban, va inaugura, sâmbătă seara, seria de evenimente organizate, în luna august, de Filarmonica Braşov, în aer liber, în Piaţa Sfântul Ioan, notează Agerpres.

Conform unui comunicat remis miercuri de instituţia braşoveană de cultură, în programul concertului, care va începe la ora 20,00, vor fi Anotimpurile de Vivaldi şi piese de Astor Piazzolla.

Solistul serii, Valentin Şerban a câştigat secţiunea de vioară la Concursul Internaţional „George Enescu” şi este printre cei mai renumiţi braşoveni din lumea muzicii clasice la ora actuală, a menţionat sursa citată.

Concertul de sâmbătă va deschide o nouă lună de evenimente ale Filarmonicii Braşov, care vor continua, cu recitaluri Aleka & Friends, pe 9 august, Zoli Toth pe 10 august şi Marina Arsene – pe 16 august.

Citeste și:  Creșterea anuală cu doar 5% a plăților digitale generează în 5 ani majorarea PIB-ului României cu 7 miliarde lei

Pe 21 august, orchestra filarmonicii va cânta alături de formaţia byron în cadrul LibFest, eveniment care va avea loc de la ora 21,00 în Piaţa Sfatului, iar pe 23 august va avea loc un recital de jazz cu Viorica Pintilie.

Luna se va încheia apoi cu Săptămâna Muzicii Croate.

Accesul la evenimentele din piaţă este gratuit, iar pentru locurile pe scaune se pot cumpăra bilete cu o oră înainte începerea fiecărui concert.

Sursa, Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.