Un criminal foarte periculos este căutat de anchetatorii brașoveni!

Un criminal periculos este în libertate, iar anchetatorii din Brașov încearcă să-l descopere. Bărbatul căutat este acuzat că a violat și ucis o femeie a străzii, în weekend, în cartierul Electroprecizia din Săcele.

Victima a fost găsită fără suflare în scara unui bloc. Oamenii au crezut că femeias-a sinucis, ea fiins cunoscută că suferea de o boală incurabile.

În urma necropsiei efectuate de Laboratorul de Medicină Legală din Brașov s-a stabilit că femeia a fost ucisă, după ce în prealabil, autorul faptei a bătut-o cu sălbăticie și a violat-o.

Anchetatorii au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea agresorului. Acesta este deosebit de periculos și, cel mai rău, este încă liber pe străzi!

”La data de 23 noiembrie 2020, ca urmare a rezultatului autopsiei din care a reieșit faptul că decesul femeii a fost violent, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în infracțiunea de „omor”.

Conform procedurii legale în vigoare, respectiv în baza art. 56 alin. (3) din Codul de Procedură Penală,  s-a dispus declinarea cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, întrucât în cazul infracțiunii prevăzută și pedepsită de art. 188 Cod Penal ”urmărirea penală se efectuează, în mod obligatoriu, de către procuror.”

     Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Brașov, continuă cercetările în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, identificarea autorului și stabilirea răspunderii judiciare”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.