Un hoț a plecat cu mâna goală dintr-un apartament în care a intrat la furat

Criza financiară începe să-și facă simțite efectele: Un spărgător de case a ieșit dintr-un apartament în care a intrat pe fereastră cu mâna goală. Hoțul nu a avut pe ce să pună mâna.

Nu a renunțat, ci și-a încercat norocul într-un alt apartament din care a furat un card bancar. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul de 40 de ani din Tărlungeni a fost reținut de polițiștii brașoveni, după ce ar fi spart două locuințe. Inculpatul a dat spargerile într-o singură noapte. Profitând de faptul că a găsit geamurile deschise la două locuințe din Brașov, bărbatul a intrat în apartamente.

Din prima locuință a furat un cadr bancar, iar din cea de-a doua casă nu a găsit nimic de furat și a plecat cu „mâna goală”. Inculpatul a folosit cardul bancar pentru efectuarea a diferite plăți la magazine din Brașov.

Citeste și:  CFR Călători: Nicio anulare a trenurilor din cauza lipsei de personal sau de material rulant!

Polițiștii au identificat tranzacțiile făcute și au reușit să-l identifice pe autorul furtului.

În urma a două percheziții domiciliare, polițiștii au ridicat mai multe mijloace de probă, în baza cărora s-a reușit reținerea autorului furtului. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore pentru “furt calificat” (două acte materiale), “tentativă la furt calificat”, ”efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” și ”acces ilegal la un sistem informatic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.