Un million de euro pentru studenții Universității Transilvania, în cadrul programului „Fii în centru!”. Proiectele pot fi depuse între 5-30 noiembrie 2021!

Un million de euro pentru studenții cu inițiativă ai Universității Transilvania! Bugetul este pus la bătaie de către Universitatea Transilvania din Brașov, în cadrul programului „Fii în centru”, inițiat în premieră în 2020. Competiția 2021-2022 ”Fii în Centru!” urmărește implicarea studenților în demersul de îmbunătățire a proceselor și activităților din universitate.

Competiția din acest an acordă prioritate proiectelor ce vizează digitalizarea proceselor din universitateîmbunătățirea activității didactice și dezvoltarea unui Campus Verde.

„Adună-ți colegii și gândiți-vă ce anume v-ar face viața de student mai ușoară. Scrieți proiectul și depuneți-l până în 30 noiembrie 2021! O comisie a Universității Transilvania din Brașov va analiza toate ideile, iar în final, proiectele câștigătoare vor primi finanțare pentru a fi implementate. Dacă proiectul vostru este convingător, puteți primi până la 100.000 de euro”, au scris preprezentanții universității pe pagina web oficială.

Citeste și:  România a importat în 2021, petrol brut și gaze naturale în valoare de peste 2,8 miliarde de euro

Proiectele se vor depune în perioada 5-30 noiembrie, la adresa brme@unitbv.ro. Mai multe detalii găsiți AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.