Un râșnovean a dat „spargerea” la un centru de închiriere echipamente sportive din Poiana Brașov

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașovau reușit identificarea și prinderea unei persoane bănuită că ar fi autoarea unui furt de îmbrăcăminte și echipament sportiv de iarnă din incinta unui centru de închirieri echipamente, ce a avut loc la sfârșitul anului trecut..

Cercetările efectuate de polițiști au dus la concluzia că persoana bănuită ar fi pătruns în interiorul centrului prin forțarea ușii de acces, de unde a sustras apoi bunurile respective.

Astfel, în cadrul activităților operative pe care polițiștii le-au desfășurat, s-a reușit  identificarea persoanei suspecte de comiterea furtului, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 35 de ani, din Stațiunea Râșnov, precum și prinderea acesteia pe raza orașului Zărnești.

Citeste și:  74 de proiecte culturale în etapa finală pentru cele 6 milioane de lei alocate de Primăria Brașov prin Ghidul de finanțare

Polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  al I.P.J. Brașov, urmând a fi prezentat judecătorului cu propunere corespunzătoare.

Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt calificat”, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, iar la finalizarea anchetei se va dispune soluția legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.