Un șofer care circula cu 154 km/h pe Ocolitoarea Brașovului a prezentat polițiștilor un permis fals

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări după ce un conducător auto ar fi prezentat în timpul controlului un permis de conducere fals.

La data de 22 august a.c., în cadrul unei acțiuni pe care polițiștii au organizat-o în scopul prevenirii accidentelor rutiere și a depistării conducătorilor auto ce nu respectă normele rutiere, a fost oprit un vehicul care circula cu viteza de 154 de km/h, pe Varianta Ocolitiare a municipiului Brașov, zonă cu viteză maximă admisă de 90 de km/h.

În cadrul controlului efectuat de polițiști, conducătorul auto, un bărbat de 34 de ani, din județul Covasna, a înmânat un permis de conducere național, care nu prezenta datele individuale de securitate.

Citeste și:  Timp de o lună, Brașovul devine o imensă galerie de artă

Pentru că polițiștii aveau suspiciuni cu privire la autenticitatea acestui act, au afectuat verificări în bazele de date, în urma cărora au stabilit că cele înscrise în permisul de conducere înmânat nu au corespondent.

Față de situația stabilită, s-a întocmit dosar penal, urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals material în înscrisuri oficiale”, dosar ce se află instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Foto. Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.