Un tânăr din Făgăraș s-a ales cu dosar penal pentru violare de domiciliu, amenințare și loviri sau alte violențe

Ieri, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 26 ani, l-ar fi amenințat cu acte de violență, fiindu-i creată o stare de temere.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de tânăr.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Citeste și:  Românii pot găsi oferte de îngrijire a bătrânilor la domiciliu în Germania, prin intermediul unei aplicații pe telefon

Ulterior, la data de 06 iulie 2022, în jurul orei 00.05, pe fondul unor discuții în contradictoriu, tânărul ar fi pătruns, fără drept, în locuința vecinilor săi, unde i-ar fi amenințat pe aceștia cu acte de violență și l-ar fi agresat fizic pe proprietarul imobilului, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violare de domiciliu”, “amenințare” și “loviri sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.