Un urs a intrat într-un sex shop din Braşov şi a mâncat opt kilograme de chiloţi cu arome

Celebrul site, Times News Roman, cunoscut pentru farsele și relatările rupte parcă dintr-o realitate paralelă, face o nouă victimă. De data aceasta, în plasa pamfletarilor a căzut chiar o agenție de știri.
Gafa celor de la ampress a fost repetată și de alte ziare care au căzut în capcana întinsă de imaginația bogată a reporterilor puși pe șotii.

„Un incident şocant s-a petrecut în această noapte la Braşov, unde un urs a pătruns prin geam într-un sex shop de la poalele Tâmpei şi a devorat peste 8 kilograme de chiloţi comestibili, cu diverse arome.”Nu doar că a spart geamul din spate, a mâncat baxuri întregi de chiloţi cu banane şi căpşuni, a ros câteva vibratoare, a sfâşiat păpuşile gonflabile”, se plânge Marcu Anton, proprietarul sex shopului. „Abia dimineaţa, când au venit angajaţii la muncă, au constatat dezastrul şi au alungat animalul”, scrie times news roman, citat de ampress.

Citeste și:  O realizare importantă de care beneficiază comunitatea defavorizată din comuna Racoş: deschiderea Centrului multifuncțional de sănătate, igienă și educație

„Pătrunderea urșilor în cabane și magazine nu este o premieră decât în privința profilului unității comerciale”, precizeaza cu un ton serios, la finalul articolului, agenția de știri Ampress.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.