Unde îţi poti lăsa bagajele în siguranţă în Centrul Vechi

Călătorii care ajung în centrul Braşovului au la dispoziţie un sistem de depozitare a bagajelor. Spaţiile sunt dotate cu USB şi prize pentru încărcarea telefoanelor mobile sau a laptopurilor, totul în condiţii maximă de siguranţă.

Contra sumei de 5 lei pentru trei ore sau 10 lei pentru 12 ore, vizitatorii sau chiat braşovenii îşi pot lăsa bagajele în noile lockere puse la dispoziţia lor.
”Este singura optiune pentru turisti si nu numai de a-si pastra bagajele in centru, intr-o maniera super moderna, pentru a-si petrece cateva ore fara a le cara dupa ei.
Consideram ca este o stire pozitiva si de interes pentru turistii din Brasov dar si pentru cei care au apartamente in regim hotelier, care nu au unde sa depoziteze bagajele turistilor la check-out (spre deosebire de hoteluri).

Citeste și:  Festivalul „La noi la Victoria veniți!” va polariza și în acest an atenţia locuitorilor din orașul Victoria şi din împrejurimi

Avem 3 locatii in Bucuresti (Gara de Nord, Centrul Vechi, Aeroportul Bucuresti/Decathlon Baneasa) si am decis ca primul centru in afara Bucurestiului sa fie in Brasov”, a declarat administratorul spaţiilor de depozitare.

Pe lângă faptul că este protejat, fiind un sistem cu închidere electronică şi supravegheat cu camere de luat vederi, acesta funcţionează pe principiul tichetelor de parcare, tarifarea fiind aplicată pentru timpul în care aceste spaţii de depozitare a bagajelor sunt ocupate. Cutiile de depozitare sunt de trei dimensiuni, astfel că pot adăposti tipuri diferite de bagaje. Ele sunt dotate cu prize de încărcare electrică a dispozitivelor electronice.
Lockerele sunt amplasate lângă magazinul Star, şi oferă 24 de căsuţe de păstrare a bagajelor şi opt spaţii special amenajate pentru schiuri.
Ca mod de funcţionare, cel care va utiliza acest sistem de depozitare va dispune de un cod de bare şi un cod numeric.
„Codul numeric este pentru cifru, iar codul de bare îţi dă suma de plată pe care o ai, ca la parcare”, a explicat administratorul lockerelor.
Sistemul a fost implementat pentru început în Gara de Nord din Calitală, iar din luna mai funcţionează şi la Braşov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.