Universitatea „Transilvania” Brașov, pe lista Times Higher Education Emerging Economies Ranking 2021

Universitatea „Transilvania” din Brașov a fost inclusă pe lista universităților românești în Times Higher Education Emerging Economies Ranking 2021, publicat ieri seară.

Academia de Studii Economice din București, Universitatea Babeș-Bolyai și UMF Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca sunt cele conduc clasamentul universităților românești. Așadar, primele trei universități românești incluse în această ediție apar în segmentul de mijloc al ranking-ului, dar peste pragul de 300. Toate celelalte figurează pe pozițiile 501+, din totalul de 606. În clasamentul general, unde cel puțin universitățile de pe locurile 501+ sunt listate în ordine alfabetică, Universitatea de Vest din Timișoara (West University) figurează pe ultimul loc, 606.

Citeste și:  Retreat-ul "Calea Reconectării prin Iubire": O invitație la transformare personală și vindecare spirituală într-o eră de conștientizare

Acest clasamentul analizează universitățile folosind 13 indicatori de performanță în patru domenii: predare, cercetare, transfer de cunoștințe și perspectivă internațională. Sunt luate în considerare universitățile din țările emergente așa cum sunt ele clasificate în grupul FTSE al London Stock Exchange, explică edupedu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.