Universitatea Transilvania din Brașov scoate la concurs 2200 de locuri finanțate de la buget, și peste 3300 de locuri cu taxă

Candidații care au promovat Bacalaureatul și vor să fie studenți ai Universității Transilvania, își pot depune dosarele până în 17 iulie 2021, la oricare dintre cele 18 facultăți. Înscrierea se face 100% online.

„Universitatea Transilvania din Brașov scoate la concurs 2200 de locuri finanțate de la buget, cu 50 mai multe decât anul trecut, și peste 3300 de locuri cu taxă”, prof. univ. med. Liliana Rogozea.

Admiterea se face, pentru majoritatea facultăților, pe baza notelor de la Bacalaureat. Excepții sunt facultățile de Muzică, Medicină, Educație Fizică și Psihologie, unde sunt probe de admitere.

Pentru admiterea din acest an, taxele, atât cele de şcolarizare, cât şi cele de admitere rămân neschimbate faţă de anul trecut. Astfel, taxa pentru înscrierea la facultate este de 250 de lei la Medicină, respectiv de 200 de lei la celelalte facultăţi, iar taxele de şcolarizare sunt cuprinse între 3.500 şi 6.000 de lei, în funcţie de profilul ales.

Citeste și:  Aproape 2.400 de intervenții și peste 9.500 de sancțiuni contravenționale în ultimele 24 de ore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.