Urmărire ca în filme prin Făgăraș, soldată cu trei mașini avariate

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”distrugere din culpă”.

La data de 04 noiembrie a.c., în jurul orei 00.40, în timp ce desfășurau activități de patrulare, supraveghere și control trafic rutier pe str. Mihai Viteazul din municipiul Făgăraș, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare.

Conducătorul auto a refuzat oprirea autovehiculului, continuându-și deplasarea, polițiștii procedând la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune.

Pe str. Republicii din municipiul Făgăraș, conducătorul autoutilitarei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat trei autoturisme parcate regulamentar.

Citeste și:  Primăria Brașov a semnat contractul de lucrări pentru grădinița din Bartolomeu Nord. Este prima care se construiește în acest cartier în ultimii 100 de ani

După producerea evenimentului rutier, cei trei ocupanți ai autoutilitarei au coborât și au fugit în direcții diferite, reușind să se sustragă controlului.

            În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoanele în cauză, și au stabilit faptul că autoutilitara a fost condusă de un tânăr, în vârstă de 29 ani, din localitatea Șercaia, jud. Brașov, care nu deține permis de conducere.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.