Urmărire pe DN1: Ce avea de ascuns tânărul gonit de polițiștii brașoveni

Urmărire ca-n filme pe DN1 pentru prinderea unui tânăr de 26 de ani care conducea beat și fără să dețină permis, o mașină furată. Tânărul, care se deplasa de la Predeal la Brașov, a fost observat de un alt conducător auto că nu stăpânea mașina cum trebuie.

Îngrijorat, șoferul a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că observat un tânăr care, cel mai probabil, este băut. Polițiștii au postat un filtru la intrarea în Brașov, în zona Dârste.

La vederea filtrului de poliție, tânărul a întors mașina și a pornit cu viteză înapoi spre Predeal cu oamenii legii pe urme. Tânărul a reușit să treacă de alte două filtre de poliție care i-au fost postate pe drum, unul în Bușteni, iar altul în Sinaia.

Citeste și:  9 decembrie - Ziua internaţională împotriva corupţiei (ONU)

Ulterior fugarul a încercat să scape de urmăritori și a părăsit drumul național, intrând pe un drum forestier. Acolo polițiștii au reușit să-i blocheze tânărului mașina.

Fugarul a fost scos din mașină și reținut. Testat cu etilotestul, polițiștii au constatat o îmbibație de 0.66mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, tânărul le-a mărturisit polițiștilor că nu deține permis de conducere. Cât despre mașina cu care se deplasa, polițiștii au stabilit că aceasta fusese furată din Predeal.

Tânărul a fost reținut și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru furt și conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.