„Urșii” au câștigat încă un derby local! Victorie și cu Olimpic Zărnești!


ACS Kids Tâmpa Brașov s-a impus, cu 2-1 (0-0), pe propriul teren, împotriva celor de la Olimpic Zărnești, într-un joc din runda a 5-a a Ligii a 3-a Seria C5. „Urșii” nu au bifat cea mai bună evoluție, dar au avut o răbufnire de orgoliu pe final, când au reușit să întoarcă scorul de la 0-1 la 2-1, grație unor goluri semnate de Kerekes (min. 79) și Bugnar (min. 89). Oaspeții deschiseseră scorul prin Grideanu, la scurt timp după pauză.

„Mă bucur că am câștigat astăzi, deși am făcut un joc slab. Prestația de astăzi a jucătorilor nu a fost ceea ce ne-am fi dorit, dar uite că mai avem și șansă și că am obținut un succes important împotriva unei echipe bune a seriei. Avem însă multe capitole de îmbunătățit în următoarea săptămână până la următoarea dispută, cea cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe”, a declarat Vasile Tatarciuc, unul dintre antrenorii Kids Tâmpa.

Celălalt „principal” al „urșilor”, Ciprian Anghel, a spus: „Sunt de părere că este o victorie meritată, chiar dacă nu am făcut cel mai bun joc. Știam că echipa din Zărnești este una puternică, mai ales pe contraatac, drept dovadă și golul pe care l-au marcat. Dar am prins un final de meci bun, în care am punctat de două ori și am reușit să obținem a doua victorie în acest sezon”.

ACS Kids Tâmpa Brașov – Olimpic Zărnești
Au marcat: Kerekes (min.79), Bugnar (min. 89)/Grideanu (min. 47)
Spectatori: 200
Stadion: ICIM – Brașov

ACS Kids Tâmpa Brașov: Botiș – Andrieș (min. 32 Vlad, min. 90 Goșman), Potecu, Sburlea, Zota – Moldovan (min. 90 Șerban), Dima – Stoica, Bugnar, Garvalov (min. 71 Kerekes) – Nechita
Antrenori: Vasile Tatarciuc, Ciprian Anghel
Preparator fizic: Eusebiu Velea

În etapa următoare, Kids Tâmpa Brașov va juca tot pe propriul teren, pe 1 octombrie, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.