„Urșii”, la primul antrenament din 2023

ACS Kids Tâmpa Brașov, echipa din Liga a 3-a, și-a reluat luni pregătirile, în vederea ultimei părți a campionatului. „Urșii” s-au reunit sub comanda lui Vasile Tatarciuc și Ciprian Anghel, pentru primul antrenament din 2023. Unul care a avut loc pe „teren propriu”, la Stadionul ICIM.

„Mă bucur că au revenit toți jucătorii la antrenamente și că sunt sănătoși. Ba chiar i-am avut și pe Tenică și pe Plăiașu, care au avut accidentări serioase, ce i-au ținut departe de gazon mai multe luni. Am început un program de pregătire care are ca finalitate obiectivul de a fi în cea mai bună formă la reluarea campionatului. Vor fi săptămâni în care ne vom axa la început pe pregătirea fizică, dar vom lucra și la factorul tehnico-tactic. Totul combinat și cu jocuri de verificare, pentru a identifica aspectele care nu funcționază cum trebuie. Începem încrezători acest an și sperăm să adunăm suficiente puncte ca să ne asigurăm prezența în Liga a 3-a și în sezonul următor”, a declarat unul dintre „principalii” Kids Tâmpa, Ciprian Anghel.

Tatarciuc și Anghel au avut la primul antrenament următorul lot: Tudor Alexa, Tudor Roman, Tudor Drăghici, Cătălin Stoica, Rareș Sburlea, Caius Bordea, Raul Cupu, Horia Grideanu, Vlad Potecu, Raul Negotei, Andrei Moldovan, Andrei Dima, Sebastian Șerban, Mario Vlad, Filip Garvalov, Tudor Tenică, Rareș Plăiașu, Cosmin Clinci, Răzvan Zota, David Bugnar, Cosmin Goșman, Vadim Covalciuc, Iulian Nechita, Marian Kerekes, Paul Baican.

Citeste și:  Asociația Antiteatru prezintă piesa "Crocodil", astăzi, la Centrul Cultural Apollonia din Brașov

Singura noutate față sezonul de toamnă este revenirea lui Vadim Covalciuc, care a fost împrumutat la FC Brașov.

Kids Tâmpa are programate și câteva partide de verificare, după cum urmează: cu Kids Tâmpa – echipa din Liga de Tineret (la finalul săptămânii), KSE Tg. Secuiesc (28 februarie, 4 martie), CS Dinamo (4 februarie), Olimpic Zărnești (18 februarie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.