„Urșii” revin din 15 ianuarie la pregătire


ACS Kids Tâmpa Brașov se va reuni sâmbătă, 15 ianuarie, la stadionul ICIM, pentru a relua pregătirile în vederea ultimei părți a sezonului 2021/2022 a Ligii a 3-a seria C5. „Urșii” au programate pentru prima zi teste fizice, după care, de luni, 17 ianuarie, vor începe pregătirea propriu-zisă pentru sezonul de primăvară. Staff-ul tehnic a stabilit ședințe de antrenament cu accent și pe factorul fizic, dar și pe elementul tehnico-tactic.

„Abia aștept să ne revedem cu băieții și să facem primul pas spre obiectivul nostru, salvarea de la retrogradare. Sunt convins că, cu o pregătire foarte bună în această iarnă, vom avea șanse mari de a ne menține în Liga a 3-a. Ne propunem să luăm plusurile din toamnă și să creștem de acolo. În ultimele 6-7 meciuri de anul trecut am arătat un joc solid, cu un ritm care a crescut de la joc la joc și asta ne de speranță că avem o bază solidă pe care putem să construim și să ne depășim adversarele în lupta pentru obiectiv”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov, Ciprian Anghel.

Citeste și:  Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă remarcabilă în Arabia Saudită

În perioada de pregătire, „urșii” și-a propus să aibă câte un meci amical în fiecare weekend. Deja trei sunt parafate, cu CS Vulcan și Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2 (două partide).

Kids Tâmpa Brașov mai are trei meciuri de disputat din sezonul regulat, cu Olimpic Cetate Râșnov și FC Pucioasa în deplasare și acasă cu AFC Odorheiu Secuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.