Vali Răcilă și Ada Milea, concert în grădina Cetății Râșnov

În cadrul celei de-a unsprezecea ediții a Festivalului de Film și Istorii Râșnov, Vali Răcilă și Ada Milea vor susține un concert în grădina Cetății pe 22 iulie 2019, de la ora 20:00.
Acces General – 10 lei
Considerat cel mai fidel reprezentant al blues-ului tradițional pe meleaguri mioritice, SirBlues Vali Răcilă revine la FFIR la 3 ani după cântarea susținută alături de Hanno Höfer și de Raul Kuşak. Originar din Vatra Dornei, rezident în Sighișoara, Vali Răcilă a susținut de-a lungul prodigioasei sale cariere turnee în Marea Britanie, Austria, Olanda, Belgia și România.

Născută în Târgu-Mureș, Ada Milea este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni români. Cu 13 albume la activ, Ada interpretează în stilu-i absolut inconfundabil melodii atât pe versurile unor mari poeți, precum Gellu Naum sau Ion Mureșan, cât și pe versuri proprii. Ada Milea este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți creatori de muzică de teatru din România, realizând universul sonor al numeroase spectacole găzduite de teatre din Cluj, București sau Piatra-Neamț.

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.