Vânt puternic, în 15 judeţe din vest, sud-vest şi la munte

Administraţia Naţională de Meteorologie  a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de miercuri, de la ora 20.00, până joi, la ora 23.00, în judeţele Alba, Argeş, Arad, Bihor, Braşov, Cluj, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Prahova, Sibiu, Timiş şi Vâlcea.

“În intervalul menționat, în zona Carpaților Meridionali și Occidentali vor fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 60…80 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 90…100 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi și în județul Caraș-Severin, iar din a doua parte a nopții de miercuri spre joi (03 / 04 noiembrie), treptat vântul se va intensifica și în județele Timiș, Arad și Bihor, cu rafale de 55…70 km/h.

Pe parcursul zilei de joi (04 noiembrie) intensificări temporare ale vântului vor fi local în nordul, centrul și estul țării, cu viteze de 45…55 km/h”, a tranmis Administraţia Naţională de Meteorologie.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie  a emis şi o INFORMARE METEOROLOGICĂ pentru intervalul 04 noiembrie, ora 20 – 06 noiembrie, ora 10, când sunt aşteptate ploi moderate cantitativ.

„În intervalul menționat, în vestul și nord-vestul țării, precum și în zonele montane aferente va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp”, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.