Vânzarea mieilor în piețele din Brașov se va face începând de azi. Află de unde poți cumpăra

Serviciul Public Administrare Piețe, cu avizul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, a stabilit locurile special amenajate în piețele brașovene pentru comercializarea cărnii de miel.

În cele 5 piețe agroalimentare deținute de Municipalitate au fost stabilite 44 de locuri pentru vânzarea acestor produse, cele mai multe fiind în Piața Dacia, după cum urmează:

– Piaţa Dacia – 25 locuri de vânzare,

– Piaţa Star – 2 locuri de vânzare,

– Piaţa Tractorul – 4 locuri de vânzare,

– Piaţa Bartolomeu – 3 locuri de vânzare,

– Piaţa Astra – 13 locuri de vânzare.

Perioada de comercializare pentru toate pieţele este din data de 27.04.2021 (marți), până în data de 1 mai (sâmbătă), inclusiv.

Citeste și:  1 milion de luminițe pe străzile Brașovului: pe 30 noiembrie începe Magia iernii la Brașov

Programul de funcționare a piețelor agroalimentare Astra, Dacia, Tractorul, Bartolomeu, Star din municipiul Brașov în perioada 26 aprilie – 1 mai 2021, este de la ora 7.00 până la ora 19.00. În prima și a doua zi de Paști, piețe agroalimentare din Brașov sunt închise. De marți, 3 mai, începe programul pentru sezonul cald, respectiv:

– în Piața Dacia și piața Astra, programul este de luni până vineri între orele 6.00-21.00, iar duminică între orele 6.00-16.00;

– în piețele Star, Tractorul și Bartolomeu, programul este de luni până sâmbătă între orele 7.00-20.00, iar duminică, între orele 7.00-16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.