Verifică-ți partenerii comerciali cu ajutorul listei firmelor din Brașov

Ai o afacere în orașul de la poalele Tâmpei sau colaborezi cu firme din județul Brașov? Pentru a reduce riscurile financiare și operaționale determinate de partenerii de afaceri, clienții și furnizorii tăi, e important să te informezi asupra bonității acestora.

Procesul poate fi însă unul laborios, chiar dacă digitalizarea este o realitate a zilelor noastre și aceste informații pot fi regăsite direct online. Pentru a înțelege care este bonitatea unei firme este necesar să compilezi mai multe informații, din surse diferite puse la dispoziție de companii și de instituțiile statului.

Unde regăsești informații despre firmele din Brașov?

Poți începe căutarea de informații cu vizitarea website-ului companiei vizate. De aici vei afla informații despre produsele sau serviciile oferite. Date despre acționari și management pot fi, de asemenea, prezente pe website-ul companiei.

Site-ul Ministerului de Finanțe va fi o altă sursă de informare utilă. Accesându-l, poți afla care a fost activitatea firmei de care ești interesat, bilanțurile depuse și dacă este sau nu plătitoare de TVA.

Datoriile la ANAF ale firmei sunt și ele elemente importante ale mini-analizei tale. Existența acestora poate semnala dificultăți financiare ale partenerului tău de afaceri. Le afli de pe site-ul ANAF. Concluzii asupra comportamentului de plată al firmei poți trage în urma consultării Centralei Incidentelor de Plăți.

Aceasta ține evidența cecurilor și biletelor la ordin fără acoperire emise de diverse organizații. Verifică firma de care ești interesat și la Registrul Comerțului Brașov – de aici vei afla o serie de informații puse la dispoziția publicului.

Consultarea tuturor acestor website-uri presupune însă un efort de durată. Poți apela însă la o modalitate mult mai simplă de verificare a unei firme din Brașov.

Consultă lista firmelor din Brașov direct online, simplu și rapid

O listă a firmelor din Brașov oferită de InfoQuick, platforma specializată în date despre firme, te poate ajuta să afli toate aceste informații rapid și simplu.

Fie că dorești să verifici o firmă din municipiul Brașov, din Ghimbav, Săcele, Rupea sau Predeal, vei putea accesa rapid datele despre firmele cu care dorești să închei un parteneriat de afaceri consultând rapoartele InfoQuick.

Datele despre mai bine de 40.000 de firme din Brașov, 3000 de firme din Făgăraș, 2500 de firme din Săcele sau 1700 de firme din Codlea pot fi consultate prin intermediul rapoartelor InfoQuick.

De la situațiile financiare anuale la prezența în Centrala Incidentelor de Plăți, la ipoteci, informații oferite de ANAF, la cele din Portalul Instanțelor de Judecată sau de la Registrul Comerțului, toate sunt disponibile într-un format prietenos și ușor accesibil pe website-ul InfoQuick. Aici găsești date complete despre firmele din România, organizate pe județe și localități.

Rapoartele detaliate InfoQuick adună toate informațiile de care ai nevoie pentru a stabili care este situația financiară a partenerilor tăi de afaceri, dar și a clienților și furnizorilor tăi, din Brașov și din întreaga țară.

Poți verifica firmele pornind de la oraș sau domeniul de activitate al acestora, dar și de la denumirea companiei sau CUI-ul acesteia.

Simple și clare, într-un format prietenos și accesibil, rapoartele despre firme oferite de InfoQuick te vor ajuta să înțelegi dacă un partener, client sau furnizor este unul de încredere, care își va respecta angajamentele luate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.