Vernisajul expoziției „Urgențe”, de Lia & Dan Perjovschi

Muzeul de Artă Brașov organizează marţi, 12 martie, începând cu ora 18:00, vernisajul expoziției „Urgențe”, prezentată de artiștii Lia și Dan Perjovschi.

Evenimentul de deschidere va avea loc în prezența artiștilor, la sediul muzeului din Bulevardul Eroilor nr. 21.

În viziunea artiştilor Lia și Dan Perjovschi, „Urgente” este un dublu solo show, o cercetare a lumii contemporane în care se împletesc, se separă sau se topesc două viziuni artistice distincte, dar complementare: Expoziția ca un muzeu al cunoașterii și expoziția ca un ziar. Bird view-ul și cotidianul în același spațiu.

Prin instalații despre cunoaștere, creativitate și supraviețuire în era modernă, expoziția de artă documentară integrează teme actuale, cum sunt conflictele globale, schimbările climatice și sociale sau impactul tehnologiei. „Urgente” devine astfel o oglindă a societății contemporane, provocând privitorii la o gândire critică și responsabilă. Etalând opere de artă care reflectă soluții fundamentale, precum responsabilitatea generală, umanismul și empatia, expoziția invită la o incursiune profundă în complexitățile prezentului.

Expoziția „Urgente” poate fi vizitată la Muzeul de Artă Brașov, din 13 martie până pe 30 aprilie 2024, de marți până duminică, între 09:00 și 17:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.