Veste bună pentru cinefili! Cinema City România inaugurează joi, un nou cinematograf, în AFI Mall Brașov

Veste bună pentru cinefili! Cinema City va fi inaugurat joi, 10 februarie 2022, la AFI Mall Brașov.

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial. Compania are multiplexuri în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piatra Neamț, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Galați, Râmnicu Vâlcea, iar acum și la Brașov.

„Vă așteptăm cu nerăbdare la inaugurare, veți trăi experiența cinematografică la intensitate maximă, într-o ambianță ce îmbină cele mai moderne și confortabile dotări cu echipamentele de ultimă generație. Și în premieră veți experimenta tehnologia multi-senzorială 4DX, unde imaginile și sunetul sunt completate de miros și mișcare, făcându-vă să simțiți la propriu filmul pe pielea voastră”, au transmis reprezentanții Cinema City Brașov

Până în prezent, Cinema City Romania operează 27 de multiplexuri, cu 247 de săli şi 44.454 de locuri. Cineworld Group este prezent în  9 ţări, deţinând  227 multiplexuri cu mai mult de 2.147 de săli, dintre care 33 IMAX, 30 săli 4DX şi 10 săli VIP. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, şi intrând în România în 2007.

Citeste și:  MDLPA: Noi investiții în infrastructura medicală, culturală, juridică și sportivă
Foto. AFI Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.