Viceprimar Codlea: USR a fost deturnat de noii ‘băieți deștepți’ din politică

Viceprimarul oraşului Codlea, Erwin Albu a reacționat dur, joi, pe Facebook, acuzând că USR a fost ocupat de noii băieti destepti din politica, care au avut grija sa ne vanda iluzia „omului nou” in timp ce confiscau o miscare intreaga, beneficiind de milioane de lei de la bugetul de stat pentru noul partid.

„Scandal pe fundamente reale in USR. In prima linie s-au infiltrat baietii destepti, care au acaparat partidul. In timp ce eu ma zbat la Codlea sa adunam fortele politice sa colaboreze in interesul comunitatii si ma bucur ca PNL si Alianta UPC+Forumul German au inteles deja sa faca asta dand dovada de maturitate politica, se confirma tot mai mult ca USR a fost deturnat de noii „baieti destepti” din politica.
Motivele serioase si principiale ale demisiei lui Nicusor Dan, fondatorul partidului, au fost repede uitate si „baietii destepti” au avut grija sa ne vanda iluzia „omului nou” in timp ce confiscau o miscare intreaga, beneficiind de milioane de lei de la bugetul de stat pentru noul partid.
Sper ca USR sa se regaseasca, pentru ca unii se asigura din interior sa o ia rau pe aratura’, scrie pe pagina sa de facebook Erwin Albu.

Citeste și:  Salvamontiștii brașoveni deschid ușile "Școlii Altfel" cu ateliere captivante și activități educative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.