Viceprimarul din Codlea a găsit cauza și soluția pentru inundațiile care lovesc municipiul

Viceprimarul din Codlea, Erwin Albu se laudă că a găsit explicația inundațiilor care afectează orașul. Edilul merge chiar mai departe și anunță pe pagina personală de Facebook faptul că ar fi găsit chiar soluții pentru a stăvili apele.

„Codlea se bucura de paduri intinse pe o suprafata mare. Pe vremuri, gospodarii localitatii aveau grija de cursul de apa care cobora dinspre paduri, la fel si apa stia sa isi croiasca drumul. Noi astazi am uitat aceste cursuri. Un exemplu este in capatul strazii Eminescu, chiar dinspre padure, unde omul modern a acoperit valea cu moloz, pietris si de toate cele, astfel ca apa e fortata sa ajunga cu aluviuni direct in oras si sa se acumuleze in alte parti, cum ar fi strada Constitutiei, fosta Nisipului.

PROPUNERE: Refacerea unei zone de acumulare si denisipare la poalele Magurii, in capatul strazii Eminescu.

Multumesc domnului Taropa pentru discutii si consfatuiri. Acestea sunt informari si concluzii din discutiile cu cetatenii experimentati din Codlea, care urmeaza sa fie prezentate Consiliului Local Codlea si specialistilor ca raport al viceprimarului”, a scris viceprimarul din Codlea pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.