Viceprimarul din Codlea, ar putea demisiona: Erwin Albu este nemulțumit că i se taie din atribuțiuni

Ședința de Consiliu Local din Codlea va fi una extrem de tensionată: viceprimarul din Codlea ar putea demisiona. Erwin albu este nemulțumit de faptul că se încearcă limitarea atribuțiunilor sale într-o încercare de a-l face inutil comunității. „Foarte ciudat ce se întâmplă. Eu încă sper să fie o greșeală. În caz contrar voi demisiona. Eu vreau să fac treabă în Codlea nu vreau să ocup o funcție. Așadar, dacă nu mai pot să fac nimic pentru comunitate nu mai am pentru ce să rămân viceprimar. În ședința de luni voi tranșa acest lucru. Ori sunt lăsat să fac treabă în Codlea, ori plec” a amenințat viceprimarul Erwin Albu.

Citeste și:  Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei

„Hopa, mi se taie deja cumva din atributiuni?

Luni avem sedinta de consiliu local.
A aparut o propunere prin care mi s-ar taia din atributiunile ca viceprimar, care oricum sunt putine. Eu sper sa fie totusi o greseala de tipar, o problema de software sau vreun virus, ceva…

Ca viceprimar sunt subaltern al primarului, cu atributii limitate. Asa zice legea. Observ ca multi nu cunosc asta. Ca deja ma bag in mult mai multe lucruri prin primarie decat am atributii, e adevarat si voi continua asa, atata timp cat ocup o functie pe acolo, ca sunt destule de imbunatatit sau chiar nefunctionale, dar as vrea ca oamenii sa inteleaga mai bine cum stau si se organizeaza lucrurile.

Citeste și:  Artistul fenomen al momentului, Burna Boy, vine în premieră în România la Untold

POZA 1: organigrama in functiune incepand din 2018


POZA 2: propunerea de organigrama aparuta din neant la sedinta comisiilor de specialitate de joi, 12.12.2019 si care va fi dezbatuta la sedinta ordinara de luni, 16.12.2019.
A SE VEDEA DIFERENTELE.

Va fi o sedinta interesanta luni. Va tin la curent”, a scris viceprimarul din Codlea pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.