Viceprimarul din Codlea, bombardat cu sesizări pe Facebook, trece pe WhatsApp

Primăria din Codlea sparge gheața în domeniul comunicării cu cetățeanul și implementează în premieră la nivelul județului Brașov, un sistem de sesizare prin WhatsApp a urgențelor din oraș.

„Punem la punct la primarie un sistem de sesizare simpla si moderna prin WHATSAPP a diferitelor urgente din orasul nostru. Termen lansare luna august. Pentru ca in acest moment efectiv imi este imposibil sa mai raspund la diferitele sesizari care imi parvin pe absolut toate caile posibile (Facebook, mesaje, telefon, verbal) este nevoie sa stabilim o metoda eficienta de centralizare a sesizarilor uzuale, la care se poate interveni relativ repede. Am analizat cu responsabilii din primarie pe partea de IT si Relatii cu Publicul inclusiv achizitia unei aplicatii, dar vom incerca momentan cea mai simpla si necostisitoare abordare: Whatsapp-ul”, scrie viceprimarul Erwin Albu pe pagina sa de Facebook.

Citeste și:  Anunț finalizare proiect “Diversificarea și dezvoltarea activității turistice a societății BRASROM SRL prin inovare“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.