Viceprimarul din Codlea vine cu bani de ACASĂ să repare Primăria

Viceprimarul din Codlea, Erwin Albu, caută voluntari care să efectueze reparații la treptele de la intrarea în primăria Codlea. Reparații pe care susține că le va plăti din propriul buzunar.
„Caut voluntari pentru aceasta lucrare. Imi este rusine de cum arata aceste trepte si voi plati din propriul buzunar (din primul salariu de viceprimar, ca tot se poarta urarea „acum trebuie sa faci cinste”, iata „cinstea” ) materialele necesare pentru reparatia urgenta, dar e nevoie de cineva priceput. Urgenta mare. Astept propuneri si ajutor, va rog, sa-i dam de cap rapid.

Pentru intregul perimetru al primariei sunt prinsi bani in bugetul local actual pentru renovare, dar inca se lucreaza la caietul de sarcini, care apoi va fi inregistrat in sistemul electronic de achizitii publice cu speranta ca o firma serioasa sa preia lucrarea, deci o chestiune de durata, pe proceduri”, a scris viceprimarul pe pagina personala de Facebook.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.