Victorie clară pentru FC Braşov în deplasarea de la Progresul Spartac, 4-1

FC Braşov a urcat pe primul loc în Grupa B din play-out după victoria clară, din deplasare, de la Progresul Spartac. Stegarii s-au impus categoric, scor 4-1 (3-0) într-un meci pe care l-a controlat încă din primele minute. Pentru galben-negrii a marcat Milcho Angelov o dublă, Daniel Dumbravă şi Alexandru Tudor Saim.

Meciul a început practic de la 1-0, asta după ce Milcho Angelov a reluat sub bară, din şase metri, o pasă perfectă, din alunecare, de pe partea dreaptă a lui Dan Spăratu (min. 4). Milcho Angelov a făcut dubla (min. 22). Alexandru Tudor Saim a şutat din lovitură liberă, de la aproximativ 22 de metri în bară la colţul lung, iar pe respingere atacantul bulgar a împins mingea în poartă din careul mic. Alexandru Tudor Saim a reuşit apoi să înscrie după ce a dejucat pasul la off-side al apărării adverse şi a rămas singur cu portarul, (min. 39).

Citeste și:  Compania Fly Lili a anunţat primele destinaţii pe care le va opera pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

Partea a 2-a a meciului a început tot cu FC Braşov în prim-plan, cu un gol în debutul reprizei: Daniel Dumbravă a reuşit să marcheze cu un şut din 10 – 12 metri (min. 47). Pogresul a redus din diferenţă prin Ciprian Stanciu, care a şutat din 6 metri în colţul porţii (min. 67).

“Am controlat meciul, am reuşit să înscriem. O victorie meritată, concludentă. Mă bucur că începem să dăm goluri. Începem să jucăm. Arătăm bine. Acesta este adevărul. O victorie fără niciun fel de dubiu. Spartac o echipă care joacă, le convine terenul sintetic. Au avut momente când ne-au pus probleme. Dar cred că victoria nu poate să o conteste nimeni. Nu e uşor pe sintetic pentru că nu suntem obişnuiți. Dar am controlat meciul, am avut calitate, am înscris repede. A fost un rezultat bun şi meritat.”, a spus la finalul meciului Dan Alexa, antrenorul braşovenilor.

FC Braşov a jucat în formula: Andrei Ureche – Marius Burlacu, Ivan Fustar (cpt.), Tudor Oltean (Andrei Marc min. 80) – Tomislav Sorsa, Rsreş Lazăr, Diogo Izata (Vasile Constantin min. 60), Daniel Dumbravă – Dan Spătaru (Eduard Lambrinoc min. 82), Milcho Angelov (Luca Florică min. 80), Alexandru Tudor Saim ( Adi Chică-Roșă min. 60).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.