Victorie entuziasmantă a juniorilor de Under 15 de la FC Braşov, în Liga Elitelor. 7-0 cu CS Câmpina

Victorie entuziasmantă a juniorilor de Under 15 de la FC Braşov, în Liga Elitelor. Tinerii stegari, conduşi de pe bancă de Adrian Lancea, s-au impus “cu un nemilos” 7-0 în faţa celor de la CS Câmpina.

Meciul care a avut loc duminică, la Prejmer, a fost în totalitate la discreţia juniorilor braşoveni, care s-au impus prin cele patru goluri marcate de Dan Vasile, două de Dragoş Pascu şi unul de Dani Coman.
Cu acest succes, juniorii de la FC Braşov au două victorii din două meciuri disputate în Liga Eitelor, şi deja un golaveraj de 11-1.

Adrian Lancea a ales să joace acest meci în formula: Gabriel Palade, Cezar Stănilă, Darius Colţea, Călin Goţu, David Bosioc (Andrei Constanrin min. 36), Alexandru Blaj (Flavius Hosu min. 36), Dan Vasile (Darius Dogaru min. 36), Dragoş Pascu, Dani Coman (Dragoş Lupu min. 48), David Tinca (Călin Bodean min.36). Rezerve au mai fost: Alejandro Gacia Crăciun, Erick Ciobanu şi Casian Bartok.

Citeste și:  Ziua Internațională a Proprietății Intelectuale la Centrul Cultural Reduta, vineri, 26 aprilie

În etapa a 3-a, din seria 7 a Ligii Elitelor, juniorii de Under 15 joacă în deplasare la ACS Petrolul 52. Meciul va avea loc duminică, 30 octombrie, la Pleaşa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.