Victorie facilă pentru Corona în etapa 24 din Divizia „A”

● Corona Brașov învinge cu 49-22 (24-10) formația ACS Spartac București

Elevele lui Alin Bondar au învins lejer în partida din etapa a 24-a din Divizia „A”, desfășurată în deplasare, pe terenul echipei ACS Spartac Bucuresti.

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Diana Golanu 5 goluri, Carla Lăcătuș 4, Monica Bărăbaș 10, Patricia Moraru 1, Ana Maria Vacariu 3, Bianca Voica 4, Sarah Darie 1, Alexandra Dumitrașcu 7, Cristina Iordachi 7, Ana Berbece 4, Flavia Munteanu 2, Szidonia Ordog 1.

Meciul împotriva ultimei clasate din Seria A a fost privit ca un antrenament bun pentru importantul meci din runda cu numărul 25, împotriva echipei CSM Unirea Slobozia. Meciul va avea loc pe terenul Coronei, miercuri, 25 mai.

Citeste și:  Autostrada Sibiu-Făgăraș: Contractul pentru lotul 4, Sâmbăta de Sus – Municipiul Făgăraș, a fost semnat ieri

În acest moment Corona Brașov se află pe poziția a 2-a cu un total de 52 de puncte din 20 de partide, iar CSM Unirea Slobozia se află pe locul 3, având cumulate 49 de puncte din 20 de meciuri.

Lider al clasamentului este CSM Galați, înfrântă doar de două ori în acest campionat, de fiecare dată însă de Corona Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.