Victorie importantă a „lupilor” de la Corona Braşov în faţa celor de la Miercurea Ciuc!

Aseară, pe patinoarul Vakar Lajos „lupii” au disputat un meci important în fața  celor de la Miercurea-Ciuc.

„Lupii” au început în forță și în minutul 02’23” deja aveau un avantaj de două goluri.

În minutul 01’55”, Daniel Trancă deschidea scorul, fiind asistat de către Peter Balázs-Szabolcs.

În minutul 02’23, Zoltán Molnar avea să majoreze avantajul echipei brasovene , fiind asistat de către fratele său Zsombor și Ede Mihály.

Până la finalul primei reprize „lupii” au reușit să mai marcheze o dată, prin atacantul canadian Carlo Finucci, în minutul 12’34” (neasistat).

„Lupii” conduceau după prima repriză cu scorul de 3-0.

În ce-a de-a doua repriză gazdele au redus din diferență în minutul 33’33” prin Andrei Taratukhin, însă în minutul 38’31” Ede Mihály readucea echipa în avantaj de trei goluri după o fază de atac la care au mai participat Balázs Gajdo și Zoltán Molnár.

Citeste și:  Peste 400 dintre cei mai puternici cicliști din Europa sunt așteptați la primul Campionat European de Mountain Bike din România

După două reprize „lupii” conduceau cu scorul de 4-1.

Repriza a treia a început cu un gol al echipei brasovene, în minutul 40’52” Carlo Finucci marcând din nou, fiind asistat de către Cody Carlson.

Gazdele au reușit să marcheze în minutele 45’35 și 47’20” prin Colton Yellow-Horn și Tihamér Becze, însă finalul meciului a aparținut „lupilor”.

În minutul 56’53”, după ce gazdele scoseseră portarul pentru ataca cu un jucător în plus, fundașul canadian Ben Wilson a marcat cu un șut din propria treime, după o pasă primită de la portarul Patrik Polc.

Câteva secunde mai târziu, în minutul 57’08”, fundașul Huba Bors marca ultimul gol al meciului, fiind asistat de către Ben Wilson și Radim Valchar.

Citeste și:  Performanțe de excepție pentru juniorii Clubului Sportiv Dinamo București - Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale de Copii și Juniori

Astfel, Corona „Wolves” Brașov si-a consolidat locul 2 în clasamentul Ligii Erste și urmează o nouă „dublă” împotriva celor de la Miercurea-Ciuc, de această dată la Brașov, pe 13 și 14 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.