Victorie importantă pentru Corona, în etapa a 15-a din Divizia „A”!

  • CSM Corona Brașov a câștigat cu 29-26 partida cu CSU Neptun Constanța.

Desfășurată pe terenul celor de la Constanța, partida a evoluat în primă fază în avantajul echipei de la malul mării, până la pauză, când conducea echipa Brașovului cu scorul 15-12.

După hiatusul dintre reprize, explicațiile și îmbărbătările antrenorului Alin Bondar și-au făcut efectul, iar Corona a reușit să întoarcă scorul și să obțină o victorie fără dubii în fața trupei antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie. Scorul final al meciului a fost 29-26 în favoarea Coronei.

Evoluția bună a fetelor l-a făcut pe Alin Bondar, antrenorul principal al Coronei să declare: „Felicitări întregii echipe! A fost un joc mult mai altfel și au reușit sa treacă peste tot, să se adune, să fie un grup și să câștige foarte clar acest meci! Jocul lor individual și colectiv a fost mult peste cel al echipei din Constanța și asta pentru că astăzi sufletul lor a fost mare, iar Dumnezeu răsplătește mereu oamenii cu suflet mare! Felicitări fetelor!”.

Pentru Corona Brașov, victoria este importantă atât din punctul de vedere al punctelor obținute în fața adversarei cu care a remizat în tur, cât și, mai ales, pentru câștigul moral de încredere pe care l-au primit jucătoarele.

Citeste și:  Peste 181 de tone de alimente donate: Clienții Lidl și-au arătat solidaritatea pentru comunitățile defavorizate și au donat o cantitate record de alimente

Marcatoarea principală a Coronei a fost titrata și experimentata Patricia Vizitiu, cu 9 goluri, urmată de Valentina Soreanu 5 goluri, Patricia Moraru 4, Ana Maria Vacariu 3, Alexandra Dumitrașcu 3, Bianca Voica 2, Sarah Darie 2 și Carla Lăcătuș 1.

Partida a fost condusă de la centru de arbitrii G. Doana și A. Gociu.

Următorul joc al Coronei va avea loc acasă, la Brașov, duminică, 13 martie, în compania formației  CS Activ Prahova Ploiești. Meciul va conta pentru etapa a 16-a din returul Diviziei A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.