Victorie la Voluntari pentru Kids Tâmpa în Liga Elitelor U17

ACS Kids Tâmpa Brașov a reușit un succes important pe terenul celor de la FC Voluntari în etapa a 2-a a Seriei de Est din Liga Elitelor U17. Brașovenii, pregătiți de Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai s-au impus la scor, 3-0 (0-0), în fața ilfovenilor, la capătul unui meci foarte bun. Pentru „urși” au marcat Eduard Lambrinoc și Ionuț Roșu, ultimul cu o „dublă”.

„A fost un joc pe care l-am controlat în totalitate. În prima repriză nu am avut luciditatea necesară de a finaliza cu gol ocaziile avute. De aceea și scorul de 0-0 de la pauză. În partea a doua schimbările pe care le-am efectuat au adus un plus echipei și asta s-a văzut și pe tabelă. Putem spune că suntem pe 0 acum. De acum încolo trebuie să creștem de la joc la joc și să începem să adunăm puncte”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa, Ovidiu Mihai.
Din păcate, cei mai mari dintre „urși”, cei de U19, au pierdut cu 0-2 pe terenul celor de la FC Voluntari. Elevii cuplului Ciprian Anghel-Nicu Văduva nu s-au regăsit și au făcut un joc mai modest, fără prea multe realizări.
În runda următoare, programată pe 11 octombrie, Kids Tâmpa Brașov va juca acasă, împotriva Concordiei Chiajna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.