Victorie pentru Corona în etapa a 17-a din Divizia „A”

  • Corona Brașov învinge cu 27-20 (14-12) formația Centrului Național de Excelență de la Sf. Gheorghe

Elevele lui Alin Bondar au învins în partida din etapa a 17-a din Divizia „A”,  desfășurată în deplasare, pe terenul echipei Centrului Național de Excelență de la Sf. Gheorghe.

Deși Corona a învins în acest meci, Alin Bondar, antrenorul principal a declarat, dezamăgit de lipsa de suport din partea fanilor echipei: „O victorie și atât! Felicit echipa din Sfântu Gheorghe pentru abordare! Am avut o primă repriză în care am crezut că doar simpla noastră prezență pe teren ne va aduce victoria! Îmi pare rău că am ajuns să fim din ce în ce mai dezbinați și asta se reflectă direct în evoluția jucătoarelor tinere! La alte cluburi termenul de echipă chiar există! Astăzi, la meci, a existat în tribune al 8-lea jucător al Coronei! Îl așteptăm în timpul jocului, iar,  după aceea, spuneți-ne ce doriți! Până la urmă, la greu avem nevoie să fim ajutați, nu doar în zilele cu soare! Aceste tinere jucătoare vor deveni experimentate și trebuie să simtă că aceasta este casa lor!”

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Bitay Brigitta 1 gol, Valentina Soreanu 2, Carla Lăcătuș 4, Monica Bărăbaș 2, Patricia Moraru 3, Ana Maria Vacariu 5, Bianca Voica 2, Alexandra Dumitrașcu 8.

Citeste și:  Compania Fly Lili a anunţat primele destinaţii pe care le va opera pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

Următorul meci al Coronei va fi cel din turul 2 al Cupei României, împotriva formației SCM Gloria Buzău, echipă care evoluează în Liga Florilor. Partida se va disputa pe terenul Coronei, miercuri, 23 martie, începând cu ora 18:30. Biletele pentru acest meci sunt puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro.

În etapa a 18-a din Divizia „A”, Corona va juca acasă, cu HCF Piatra Neamț, în fața căreia va trebui își ia revanșa pentru înfrângerea din tur. Meciul va avea loc duminică, 27 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.