Victorie pentru Octavian Ciovică la ediția din acest an a Trofeului Râșnov DEKRA by IceTeam

Sezonul de viteză în coastă din 2022 a început cu dreptul pentru pilotul brașovean Octavian Ciovică, acesta reușind să se impună în ambele manșe de concurs de la Trofeul Râșnov DEKRA by IceTeam, la volanul modelului său, un Radical SR8.

Credit foto: Cristian Oltean • Autorally.ro

De altfel, Ciovică și-a adjudecat și titlul de „King of The Hill”, oferit pilotului cu cel mai rapid timp de urcare, brașoveanul oprind cronometrul la 1:55,911. 

După o bătălie frumoasă cu Costel Cășuneanu în prima zi de concurs, unde ploaia l-a pus în avantaj pe băcăuan și a sa Škoda Fabia R5, brașoveanul Ciovică a avut ultimul cuvânt de spus la finalul primei etape de viteză în coastă, acesta reușind un timp cumulat de 3:51,827 cu 4,9 secunde mai puțin decât Costel Cășuneanu, respectiv cu 6,4 secunde mai puțin decât mangaliotul Emil Ghinea

Citeste și:  Caroline Fernolend: Săsoaica ambițioasă care a pus Viscri pe harta lumii

La categoria 1, câștig de cauză a avut Costel Cășuneanu, care a fost urmat pe podium de către Bogdan Rusea și Mihai Manole, în această ordine, în timp ce la categoria 2, victoria i-a revenit aceluiași Octavian Ciovică, urmat de Emil Ghinea și Botond Szabó.

Clasamentele finale ale Trofeului Râșnov DEKRA by IceTeam pot fi văzute aici:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Trofeul Râșnov DEKRA by ICE TEAM este un eveniment susținut de Primăria și Consiliul Local Râșnov, organizat de clubul sportiv Auto Blic, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Parteneri oficiali: DEKRA by ICE TEAM

Citeste și:  Ziua Internațională a Păsărilor va fi celebrată și la Grădina Zoologică din Brașov

Parteneri principali: Dinamic 92 Distribution, TELL Security Systems, Auto Chelu, Omniasig

Parteneri: Pro-X, Cyclon Motorsport, Zizin, Crama Gîrboiu, PrintINK, Konvekta, TehnoSting, TurboCar Serv, SN Crucea Roșie filiala Brașov, Medecom, Infinity Trophy, Silnef Security.

Trofeul Râșnov DEKRA by ICE TEAM este un eveniment organizat cu sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, Inspectoratului Județean de Poliție Brașov – Serviciul de Poliție Rutieră.

Parteneri media: Autorally.ro, Rock FM, BizBrașov, NewsBV.ro, Brasovstiri.ro, Zile și Nopți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.