Victorie și o înfrângere pentru Kids Tâmpa cu FC Botoșani în Liga Elitelor

ACS Kids Tâmpa Brașov a bifat un succes și o înfrângere în Liga Elitelor în „dubla” de pe propriul teren cu FC Botoșani. Astfel, puștii brașoveni de U17 (pregătiți de Florin Nistoroschi și Ovidiu Mihai) s-au impus, cu 6-2, în fața moldovenilor, la capătul poate celui mai solid joc din actualul sezon. Reușitele gazdelor au purtat semnătura lui Lambrinoc (2), Roșu, Tenică, Bugnar și un autogol.

„A fost o partidă bună făcută de băieți, care au reușit să fie mai eficienți la finalizare față de etapele precedente. Am arătat în multe momente un fotbal frumos, dar am și făcut două greșeli care ne-au costat două goluri. Este un pas înainte și sperăm să jucăm și mai bine în meciurile umătoare”, a declarat unul dintre antrenorii Kids Tâmpa Brașov U17, Ovidiu Mihai.

Citeste și:  Campania "Dar din suflet pentru seniori" de Paște: 6.550 de tichete deja distribuite! 12.776 de brașoveni eligibili sunt așteptați la Direcția de Asistență Socială până pe 30 aprilie

Din păcate, Kids Tâmpa U19 (antrenori Ciprian Anghel și Nicu Văduva) a prins o zi mai proastă, în care nu le-a ieșit mai nimic, astfel că au pierdut la scor, 0-6, contra botoșenenilor.

În etapa următoare, cea cu numărul 8, Kids Tâmpa Brașov va primi vizita celor de la Viitorul Constanța. Ambele dispute, la U19, respectiv U17, vor avea loc pe stadionul ICIM pe 15 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.