Victorii pentru juniorii de la FC Braşov în derby-urile oraşului de sub Tâmpa

Victorii importante pentru juniorii de la FC Braşov în derby-urile oraşului de sub Tâmpa. Tinerii fotbaliştii de la U17 şi U19 ai FC Braşov au reuşit să învingă în Campionatul Naţional rivala SR. Victoriile au fost categorice, la Under 17 – 2-0, iar la Under 19 – 4-2.

“Juniorii mici” au făcut un meci foarte bun şi au controlat jocul de la un capăt la altul. Golurile noastre au fost marcate de Ştefan Tufă şi Raul Szabo.


“Un meci controlat de la un cap la altul de echipa noastră. Am avut şi ceva probleme de lot. Pe această cale le transmitem însănătoşire grabnică jucătorilor absenţi, să revină cât mai repede alături de noi. Felicit echipa pentru rezultat, dar la capitolul joc mai avem mult de muncă.”, a transmis Rareş Forika, antrenorul de la U17.


Pentru această partidă antrenorii braşoveni au mizat pe: Sandor Arnold, Szasz Robert, Tudose Mario, Polosan Radu, Drînga Gabriel, Sima Alex, Luca Ştefan, Szabo Raul, Chiţu George, Tufă Ştefan şi Pascuţă Claudiu.


Victoria “juniorilor mari” a fost şi mai categorică, Tinerii de la U19 au trecut de juniorii SR cu scorul de 4-2. Bîrsan a fost în formă mare şi a reuşit un hattrick, iar al 4-lea gol a fost marcat de Dumitraşcu.

“Un meci al orgoliilor, în care echipa noastră a controlat meciul de la un capăt la altul! Două greșeli personale au permis adversarilor să marcheze de două ori.”, a spus la finalul meciului Laur Păun, antrenorul de la U19.
Lotul convocat pentru acest meci a fost format din: Baragoană, Dumitraşcu, Biro, Manta, Străinescu, Torok, Popescu, Răuţă, Pîrvu, Bîrsan, Galliano, Tudose, Vajoi, Tărăboanţă, Resmeriță, Maxim şi Solovăstru.
Etapa viitoare juniorii braşoveni joacă în deplasare la Clubul Sportiv Municipal Făgăraş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.